16 mar 2015 15:00

16 mar 2015 15:23

Flitiga skräpplockare fick diplom

UNDENÄS

I söndags gjordes en vårstädnings- och skräpplockaraktion kring asylbostäderna i Undenäs. Det var medlemmar ur asylgruppen som tillsammans med några av de boende gjorde fint i området lagom till vårens ankomst. De deltagande barnen utmärkte sig alldeles särskilt som duktiga skräpplockare, och fick ta emot diplom och godispåsar vid en liten ceremoni efteråt. Adina och Samuel var två av de duktiga skräpplockarna.

I söndags gjordes en vårstädnings- och skräpplockaraktion kring asylbostäderna i Undenäs. Det var medlemmar ur asylgruppen som tillsammans med några av de boende gjorde fint i området lagom till vårens ankomst. De deltagande barnen utmärkte sig alldeles särskilt som duktiga skräpplockare, och fick ta emot diplom och godispåsar vid en liten ceremoni efteråt. Adina och Samuel var två av de duktiga skräpplockarna.