21 mar 2015 06:00

21 mar 2015 06:00

En dag för livet

FÖRELÄSNING: Barnlöshet och cancer

Barnlöshet och cancer har Louise Gustafsson egna erfarenheter av. Nu samlar hon in pengar till forskning.

På söndag kommer Louise Gustafsson till Soldathemmet där hon håller en föreläsning om just barnlöshet och cancer. Louise driver ideellt Go Life och pengarna hon samlar in går till forskning mot cancer, hjärnans sjukdomar och mot ofrivillig barnlöshet.

Till välgörenhet

Efter föreläsningen får alla som vill göra armband av pärlor.

– Hon har samlat in 500 000 kronor genom att sälja armband men hon kan inte göra alla själv utan behöver fingrar som hjälper till, säger Jenny Toftén som är veteran- och anhörigsamordnare på Försvarsmakten.

Bakom arrangemanget står även Soldathemsförbundets familjestöd och Studieförbundet Vuxenskolan.

– Det här är en föreläsning som väcker tankar och ett bra tillfälle att hjälpa till och bidra samtidigt som det är ett tillfälle att träffas och umgås. Vi vill ha en bredd på de aktiviteter vi anordnar, säger Elisabeth Kindbom som är chef för Soldathemmet.

På söndag kommer Louise Gustafsson till Soldathemmet där hon håller en föreläsning om just barnlöshet och cancer. Louise driver ideellt Go Life och pengarna hon samlar in går till forskning mot cancer, hjärnans sjukdomar och mot ofrivillig barnlöshet.

Till välgörenhet

Efter föreläsningen får alla som vill göra armband av pärlor.

– Hon har samlat in 500 000 kronor genom att sälja armband men hon kan inte göra alla själv utan behöver fingrar som hjälper till, säger Jenny Toftén som är veteran- och anhörigsamordnare på Försvarsmakten.

Bakom arrangemanget står även Soldathemsförbundets familjestöd och Studieförbundet Vuxenskolan.

– Det här är en föreläsning som väcker tankar och ett bra tillfälle att hjälpa till och bidra samtidigt som det är ett tillfälle att träffas och umgås. Vi vill ha en bredd på de aktiviteter vi anordnar, säger Elisabeth Kindbom som är chef för Soldathemmet.