21 mar 2015 14:00

21 mar 2015 14:00

I juni ska det vara klart

BARNOMSORGSTAXOR

Den 2 juni ska barn- och utbildningsförvaltningen redovisa för barn- och utbildningsnämnden om hur stora summor det rör sig om när det gäller de obetalda barnomsorgsavgifter.

– Det är ett stort och tidskrävande jobb och vi måste ta en sak i taget. Först måste vi rätta till det vi har sett är fel så att det blir rätt framåt och för att det inte ska blir ännu mer fel, säger förvaltningschefen Kaj Kaufeldt.

Den 2 juni ska barn- och utbildningsförvaltningen redovisa för barn- och utbildningsnämnden om hur stora summor det rör sig om när det gäller de obetalda barnomsorgsavgifter.

– Det är ett stort och tidskrävande jobb och vi måste ta en sak i taget. Först måste vi rätta till det vi har sett är fel så att det blir rätt framåt och för att det inte ska blir ännu mer fel, säger förvaltningschefen Kaj Kaufeldt.