11 apr 2015 07:00

11 apr 2015 07:00

Elever på Mölltorpskolan framförde trollmusikal

MÖLLTORP: Förskoleklass och årskurs ett

Det är inte lätt att vara en pytte som kraschar med sin raket hos trollen i Trollskogen. Men är man snäll och hjälpsam så kan man vända allt till det bästa.

Eleverna i förskoleklassen och årskurs ett på Mölltorpskolan har i flera veckor övat på musikalen Pytteliten i Trollskogen. Premiären var för föräldrarna som även serverades trollsoppa av trollpersonalen. Under fredagen fick de övriga eleverna på skolan se den uppskattade föreställningen.

När Pytte, efter kraschlandningen, möter trollen så säger de att han ska resa hem igen annars hamnar han i trollsoppan. Pytte får hjälp av Knytte och tillsammans med lyktgubbarna, trollungarna, drakarna, doktorerna och häxorna så lyckas de att laga raketen men eftersom Pytte har varit snäll och hjälpt till vill trollen att han stannar kvar.

Föreställningen är ett samarbete mellan f-klassen, årskurs ett, fritids och köket.

Eleverna i förskoleklassen och årskurs ett på Mölltorpskolan har i flera veckor övat på musikalen Pytteliten i Trollskogen. Premiären var för föräldrarna som även serverades trollsoppa av trollpersonalen. Under fredagen fick de övriga eleverna på skolan se den uppskattade föreställningen.

När Pytte, efter kraschlandningen, möter trollen så säger de att han ska resa hem igen annars hamnar han i trollsoppan. Pytte får hjälp av Knytte och tillsammans med lyktgubbarna, trollungarna, drakarna, doktorerna och häxorna så lyckas de att laga raketen men eftersom Pytte har varit snäll och hjälpt till vill trollen att han stannar kvar.

Föreställningen är ett samarbete mellan f-klassen, årskurs ett, fritids och köket.