27 apr 2015 16:02

27 apr 2015 16:02

Nya hyreshuset visades upp under Leva & bo-dagen

En dag med information, inspiration och tips om möjligheterna att leva och bo i Karlsborg, var det under lördagen i samband med visningen av Karlsborgsbostäders nybyggda hyreshus vid Mellangatan.

Att Karlsborgs unika läge med sjöar, berg och skogar i närområdet är välbekant och att leva och bo här är ett bra trivselalternativ för många. När det nu åter byggs nya hyreslägenheter kommer möjligheten för flera att bo i Karlsborg. Under Leva och Bo dagen kunde man få tips och råd av ett antal representanter där mäklare, bank, kommunens infocenter, bygg och plan-enheten, Karlsborgbostäder och Statens fastighetsverk fanns på plats.

Stort intresse

Leva & Bo-dagen samlade ett stort antal besökare där många var intresserade av att se kommunens olika möjligheter till boende. Att ta en titt på det nybyggda hyreshuset som Karlsborgsbostäder byggt för inflyttning under maj månad var också spännande. Tyvärr fanns det inte några lägenheter lediga i det nya huset, men Statens Fastighetsverks Camilla Jarlhed kunde tipsa om ett antal lediga lägenheter i det nyrenoverade hyreshuset på Fästningen. Utöver hyresrätterna finns villorna som en möjlighet där mäklarna hade en hel del tips till besökarna under Leva Bo dagen.

– Att bygga nytt eller köpa villor i gott skick är ett också ett bra alternativ, sade Anna Lena Nyström, från Svensk Fastighetsförmedling.

Visningslägenhet

I det nya huset vid Mellangatan visade man upp en möblerad lägenhet under Leva & bo-dagen. Det var Anna Stenberg från add:design som format en trivsam tvårummare med möbler och utrustning från butiker i Karlsborg, Forsvik och Mölltorp. Det gav en fin hemkänsla till besökarna, där bland annat bullarna till fikat bakades i det välutrustade köket. En väl tilltagen hiss hörde också till det lyxiga bygget.

Att Karlsborgs unika läge med sjöar, berg och skogar i närområdet är välbekant och att leva och bo här är ett bra trivselalternativ för många. När det nu åter byggs nya hyreslägenheter kommer möjligheten för flera att bo i Karlsborg. Under Leva och Bo dagen kunde man få tips och råd av ett antal representanter där mäklare, bank, kommunens infocenter, bygg och plan-enheten, Karlsborgbostäder och Statens fastighetsverk fanns på plats.

Stort intresse

Leva & Bo-dagen samlade ett stort antal besökare där många var intresserade av att se kommunens olika möjligheter till boende. Att ta en titt på det nybyggda hyreshuset som Karlsborgsbostäder byggt för inflyttning under maj månad var också spännande. Tyvärr fanns det inte några lägenheter lediga i det nya huset, men Statens Fastighetsverks Camilla Jarlhed kunde tipsa om ett antal lediga lägenheter i det nyrenoverade hyreshuset på Fästningen. Utöver hyresrätterna finns villorna som en möjlighet där mäklarna hade en hel del tips till besökarna under Leva Bo dagen.

– Att bygga nytt eller köpa villor i gott skick är ett också ett bra alternativ, sade Anna Lena Nyström, från Svensk Fastighetsförmedling.

Visningslägenhet

I det nya huset vid Mellangatan visade man upp en möblerad lägenhet under Leva & bo-dagen. Det var Anna Stenberg från add:design som format en trivsam tvårummare med möbler och utrustning från butiker i Karlsborg, Forsvik och Mölltorp. Det gav en fin hemkänsla till besökarna, där bland annat bullarna till fikat bakades i det välutrustade köket. En väl tilltagen hiss hörde också till det lyxiga bygget.