29 apr 2015 15:35

29 apr 2015 15:35

Ja till Strömmen

Byggnadsnämnden har beviljat bygglov för Strömmen där Karlsborgsbostäder planerar för en nybyggnation.

– Det är positivt för Karlsborg, säger byggnadsnämndens ordförande Jonas Davidsson (S).

Karlsborgsbostäder AB ska bygga två flerbostadshus i sju våningar med totalt 53 lägenheter, sex av dem är avsedda för LSS-boende, enligt bygglovsansökan. Det handlar även om förrådsbyggnader, carport och soprum/cykelförråd. I husen blir det främst tvåor och treor med det planeras även för en stor paradvåning högst upp och affärslokaler i bottenplan. Byggnationen är ute på upphandling och i bästa fall kan byggstart ske under hösten. Husen beräknas ta 1,5 år att bygga.

– Det är positivt för Karlsborg, säger byggnadsnämndens ordförande Jonas Davidsson (S).

Karlsborgsbostäder AB ska bygga två flerbostadshus i sju våningar med totalt 53 lägenheter, sex av dem är avsedda för LSS-boende, enligt bygglovsansökan. Det handlar även om förrådsbyggnader, carport och soprum/cykelförråd. I husen blir det främst tvåor och treor med det planeras även för en stor paradvåning högst upp och affärslokaler i bottenplan. Byggnationen är ute på upphandling och i bästa fall kan byggstart ske under hösten. Husen beräknas ta 1,5 år att bygga.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.