30 apr 2015 14:06

30 apr 2015 14:06

Göta kanal öppnar för säsongen

Ett tecken på att båtsäsongen har dragit i gång är öppnandet av Göta kanal.

Den 4 maj invigs säsongen i Sjötorp. Förutom representanter från Kanalbolaget kommer även barn från Sjötorps förskola att medverka under invigningen och det kommer att bli en kanonsalut innan båtarna slussar in i kanalen. 2015 har utsett till ett barnår och under året kommer aktiviteter för barnfamiljer att lyftas fram längs kanalen.

Den 4 maj invigs säsongen i Sjötorp. Förutom representanter från Kanalbolaget kommer även barn från Sjötorps förskola att medverka under invigningen och det kommer att bli en kanonsalut innan båtarna slussar in i kanalen. 2015 har utsett till ett barnår och under året kommer aktiviteter för barnfamiljer att lyftas fram längs kanalen.