12 maj 2015 12:55

12 maj 2015 12:55

Mölltorpare kan bli sommarpratare

LYSSNARVÄRD: En av åtta bidrag

Börje Erdtman från Mölltorp kan bli sommarvärd i P 1. Han är en av de åtta som lyssnarna kan rösta på .

Gröna sidan upp heter Börje Erdtmans bidrag.

– Jag berättar om mitt engagemang i Sydamerika och Gröna sidan heter vårt fotbollsprojekt. Det är ett socialtprojekt där vi försöka förhindra att flickor rekryteras till turistorter och pojkar till barnsoldater, berättar Börje.

Lyssnarnas Sommar är öppet för alla och de som vill vara med och prata anmäler sig genom att ringa och spela in början av sitt sommarprogram. Åtta bidrag väljs sedan ut som lyssnarna kan rösta på via Sveriges Radios hemsida.

Den 25 maj presenteras årets sommarvärdar och i år kan det vara en Mölltorpare som tar plats i det celebra sällskapet.

Gröna sidan upp heter Börje Erdtmans bidrag.

– Jag berättar om mitt engagemang i Sydamerika och Gröna sidan heter vårt fotbollsprojekt. Det är ett socialtprojekt där vi försöka förhindra att flickor rekryteras till turistorter och pojkar till barnsoldater, berättar Börje.

Lyssnarnas Sommar är öppet för alla och de som vill vara med och prata anmäler sig genom att ringa och spela in början av sitt sommarprogram. Åtta bidrag väljs sedan ut som lyssnarna kan rösta på via Sveriges Radios hemsida.

Den 25 maj presenteras årets sommarvärdar och i år kan det vara en Mölltorpare som tar plats i det celebra sällskapet.