09 jun 2015 06:00

09 jun 2015 06:00

Dags för veteranträff

FORSVIK

Så är det åter tillfälle att ta del av årets första Veteranfordonsträff som går av stapeln på torsdag kväll den 11 juni. Det blir som tidigare års träffar en kväll fylld av Fordonsutställning, servering, lotterier, musikunderhållning, öppna verkstäder och aktiviteter för hela familjen.

Denna gång är det två nyheter då EPA-entusiasterna kommer att ha en egen avdelning för dessa speciella fordon. Den andra nyheten är att träffen flyttat in på brukets område nere vid ångbåtsbryggan så att alla fordon och besökare får ett mera samlat område att möta på.

Så är det åter tillfälle att ta del av årets första Veteranfordonsträff som går av stapeln på torsdag kväll den 11 juni. Det blir som tidigare års träffar en kväll fylld av Fordonsutställning, servering, lotterier, musikunderhållning, öppna verkstäder och aktiviteter för hela familjen.

Denna gång är det två nyheter då EPA-entusiasterna kommer att ha en egen avdelning för dessa speciella fordon. Den andra nyheten är att träffen flyttat in på brukets område nere vid ångbåtsbryggan så att alla fordon och besökare får ett mera samlat område att möta på.