11 jun 2015 18:03

11 jun 2015 18:03

Carl Johanskolan

SKOLAVSLUTNING

Med fanbärare i spetsen tågade eleverna från Carl Johanskolan till Moliden, där avslutningen hölls, och vägen kantades av nyfikna anhöriga. Duktiga musikaliska elever uppträdde och bjöd på en blandad repertoar med låtar som Poet, Valborg och Dancing on my own. Rotary delade ut stipendium och rektor Henrik Franzén höll tal. Ingen skolavslutning utan sommarpsalmen Den blomstertid nu kommer och den fick också avsluta sjuorna och åttornas skolår. Niorna återvände till skolan för middag och utspring.

Med fanbärare i spetsen tågade eleverna från Carl Johanskolan till Moliden, där avslutningen hölls, och vägen kantades av nyfikna anhöriga. Duktiga musikaliska elever uppträdde och bjöd på en blandad repertoar med låtar som Poet, Valborg och Dancing on my own. Rotary delade ut stipendium och rektor Henrik Franzén höll tal. Ingen skolavslutning utan sommarpsalmen Den blomstertid nu kommer och den fick också avsluta sjuorna och åttornas skolår. Niorna återvände till skolan för middag och utspring.

  • Anneli Malm