11 jun 2015 14:50

11 jun 2015 14:50

Mölltorpsskolan

SKOLAVSLUTNING

Skolavslutningen var detta år förlagd till badplatsen vid Kyrksjön, där scenen var fylld av blommor och ballonger.

Till scenen kom Mölltorpsskolans elever tågande med flaggan i täten med sång och festliga kläder. Skolavslutningen, som tidigare kallades examen, var fylld av sång, sommardikter tal och glada barn och lärare. Psalmen Den blomstertid nu kommer fanns med i inledningen, varefter följde ett antal sommarvisor med de olika klasserna från F till årskurs 6. Sommarregn med årskurs två rev ner massor av applåder från den stora publiken. De egna sommardikterna hade inslag av sol, sommar och glass i stora lass. Rektor Ulf Andersson önskade alla elever ett fint sommarlov, innan Idas sommarvisa sjöngs denna glada avslutningsdag på Mölltorpsskolan

Till scenen kom Mölltorpsskolans elever tågande med flaggan i täten med sång och festliga kläder. Skolavslutningen, som tidigare kallades examen, var fylld av sång, sommardikter tal och glada barn och lärare. Psalmen Den blomstertid nu kommer fanns med i inledningen, varefter följde ett antal sommarvisor med de olika klasserna från F till årskurs 6. Sommarregn med årskurs två rev ner massor av applåder från den stora publiken. De egna sommardikterna hade inslag av sol, sommar och glass i stora lass. Rektor Ulf Andersson önskade alla elever ett fint sommarlov, innan Idas sommarvisa sjöngs denna glada avslutningsdag på Mölltorpsskolan