17 jun 2015 16:42

17 jun 2015 16:42

The Chicago Gospel Group

KONSERT.

Under torsdagskvällen uppträder The Chicago Gospel Group på Kanalscenen och de bjuder på stämsång och svängig gospelgung. Gruppen består av sex sångare som de flesta, var för sig, turnerat i olika delar av världen inklusive Sverige. Flera av medlemmarna har tidigare varit med i Soul Children of Chicago. Gruppen leds av Terrance J. Smith som är musikstudent vid North Park University.

En gratiskonsert som arrangeras av kyrkorna i Karlsborg och Karlsborgs kommun.

Under torsdagskvällen uppträder The Chicago Gospel Group på Kanalscenen och de bjuder på stämsång och svängig gospelgung. Gruppen består av sex sångare som de flesta, var för sig, turnerat i olika delar av världen inklusive Sverige. Flera av medlemmarna har tidigare varit med i Soul Children of Chicago. Gruppen leds av Terrance J. Smith som är musikstudent vid North Park University.

En gratiskonsert som arrangeras av kyrkorna i Karlsborg och Karlsborgs kommun.