18 jun 2015 17:06

18 jun 2015 17:06

Hon fick stipendium inom vård och omsorg

Martina Andrén fick i år ta emot Karlsborgs kommuns stipendium inom vård- och omsorgsområdet.

Kriterierna som ställs för att få stipendiet är att vara en god representant för vård och omsorgsyrket med inriktning äldre och handikappomsorg och vara en god representant för utbildningen. Det handlar också om att ha en god omvårdnads- och omsorgskompetens samt ha en hög social kompetens.

Kriterier som Martina Andrén uppfyller.

Martina fick stipendiet i samband med studentexamen vid Västerhöjdsgymnasiet där hon studerat på vård- och omsorgsprogrammet.

 

Kriterierna som ställs för att få stipendiet är att vara en god representant för vård och omsorgsyrket med inriktning äldre och handikappomsorg och vara en god representant för utbildningen. Det handlar också om att ha en god omvårdnads- och omsorgskompetens samt ha en hög social kompetens.

Kriterier som Martina Andrén uppfyller.

Martina fick stipendiet i samband med studentexamen vid Västerhöjdsgymnasiet där hon studerat på vård- och omsorgsprogrammet.