26 jun 2015 20:06

26 jun 2015 20:06

Firade 50-talsfest på Haganäset

HAGANÄSET: Rundtur med "Amerikanare"

På fredagen var det 50-talsfest på Haganäset med underhållning på förmiddagen av Henrik och John Sveder och under eftermiddagen kom ett gäng 50-tals nostalgibilar i lyxformat och bjöd på en tur.

Det var avdelning fritiden på Haganäset som tillsammans med Lions och Owners veteranbilar som bjöd på en åktur till Södra skogen, Fästningen, Strandvägen, Espenäset; Hanken och åter till Haganäset. Intresset var stort från de boende på Haganäset som var glada över detta något speciella avbrott i vardagen.

– Det är första gången jag sitter i en Amerikanare, sade Doris Karlsson från 29-an, när hon tagit plats och njöt som en drottning i en Buich av 50-tals snitt. Inte mindre än 23 passagerare fanns med denna dag när Karlsborg och Vättern badade i sol.

– Den här 50-talsfesten med rundtur i Karlsborg har funnits med under några år nu och vi känner att den är väldigt uppskattad, sade Annelie från fritiden, som hade mycket beröm till Lions och Owners.

Det var avdelning fritiden på Haganäset som tillsammans med Lions och Owners veteranbilar som bjöd på en åktur till Södra skogen, Fästningen, Strandvägen, Espenäset; Hanken och åter till Haganäset. Intresset var stort från de boende på Haganäset som var glada över detta något speciella avbrott i vardagen.

– Det är första gången jag sitter i en Amerikanare, sade Doris Karlsson från 29-an, när hon tagit plats och njöt som en drottning i en Buich av 50-tals snitt. Inte mindre än 23 passagerare fanns med denna dag när Karlsborg och Vättern badade i sol.

– Den här 50-talsfesten med rundtur i Karlsborg har funnits med under några år nu och vi känner att den är väldigt uppskattad, sade Annelie från fritiden, som hade mycket beröm till Lions och Owners.