02 jul 2015 10:56

02 jul 2015 13:38

Tjuvar tog sig in i hallen när dörren var öppen

En man befann sig i trädgården när han plötsligt fick se två män springa iväg med hans fullpackade väska som stått i hallen.

Eftersom det var riktigt varmt på onsdagskvällen lät mannen ytterdörren stå öppen när han befann sig i sin trädgård vid Västra vägen i Karlsborg vid 19-tiden. Plötsligt fick han se två män i 20-25-årsåldern springa iväg i full fart från hans bostad, med hans väska.

– Han hade haft den fullpackade väskan i hallen precis innanför dörren. Tyvärr är det inte ovanligt att tjuvar letar efter just öppna dörrar eftersom de vet att folk ofta förvarar både nycklar och plånböcker i hallen, säger Tony Johansson, utredningsbefäl vid Skövdepolisen.

Eftersom det var riktigt varmt på onsdagskvällen lät mannen ytterdörren stå öppen när han befann sig i sin trädgård vid Västra vägen i Karlsborg vid 19-tiden. Plötsligt fick han se två män i 20-25-årsåldern springa iväg i full fart från hans bostad, med hans väska.

– Han hade haft den fullpackade väskan i hallen precis innanför dörren. Tyvärr är det inte ovanligt att tjuvar letar efter just öppna dörrar eftersom de vet att folk ofta förvarar både nycklar och plånböcker i hallen, säger Tony Johansson, utredningsbefäl vid Skövdepolisen.