07 jul 2015 13:51

07 jul 2015 13:51

Segelcafé bjöd på historik och kåseri

Carlsborgs Segelsällskap och Karlsborgs Idrottshistoriska Sällskap anordnade segelcafé i CSS:s klubbhus.

Där kunde deltagarna beskåda pokaler, fotografier, tidningsurklipp och CSS:s jubileumsbok.

KIHS:s ordförande Roland Gustafsson berättade om deras verksamhet och Tor Axelsson kåserade om CSS:s historia. Han kryddade sitt kåseri med humoristiska anekdoter och Lasse Brandkvist fyllde på den humoristiska bägaren.

Martin Grudemo informerade om Wetterpokalens historia som erövrades för alltid av Martins morfar Lille-Calle genom tre segrar i rad 1916-1918. Rikard Eriksson, CSS:s ordförande, upplyste om årets segeltävlingar och om deras framtidsplaner.

Där kunde deltagarna beskåda pokaler, fotografier, tidningsurklipp och CSS:s jubileumsbok.

KIHS:s ordförande Roland Gustafsson berättade om deras verksamhet och Tor Axelsson kåserade om CSS:s historia. Han kryddade sitt kåseri med humoristiska anekdoter och Lasse Brandkvist fyllde på den humoristiska bägaren.

Martin Grudemo informerade om Wetterpokalens historia som erövrades för alltid av Martins morfar Lille-Calle genom tre segrar i rad 1916-1918. Rikard Eriksson, CSS:s ordförande, upplyste om årets segeltävlingar och om deras framtidsplaner.