05 aug 2015 13:30

05 aug 2015 13:30

Heather och Hans underhöll

Trubadurer på Alvia

Lördagen bjöd på efterlängtat klassiskt sommarväder och många passade på att sitta ute. På Café Alvia njöt publiken av vacker sång framförd av Heather och Hans.

I lördags arrangerade Café Alvia lugn och skön musikunderhållning med Linköpingsduon Hans Sjögren och Heather Forsyth. Hans ackompanjerade på gitarr och keyboard och båda sjöng. De bjöd bland annat på en svensk översättning av Chales Aznavours ”She” kallad ”Vi”, en vacker tolkning av Paul Simons ”Bridge over troubled water” och Benny Anderssons ”Du är min man”.

Skaraborgare

Hans kommer ursprungligen från Skövde där han spelade i band under 70-talet. Under studietiden i Uppsala sjöng han i Orfei drängar. Tillbaka till hemtrakterna blev ett hus vid Örlen, där paret spenderar tid under sommaren.

– Vi har båda ett förflutet i körvärlden och började sjunga tillsammans 1996 i en acapellakör, berättar han.

I lördags arrangerade Café Alvia lugn och skön musikunderhållning med Linköpingsduon Hans Sjögren och Heather Forsyth. Hans ackompanjerade på gitarr och keyboard och båda sjöng. De bjöd bland annat på en svensk översättning av Chales Aznavours ”She” kallad ”Vi”, en vacker tolkning av Paul Simons ”Bridge over troubled water” och Benny Anderssons ”Du är min man”.

Skaraborgare

Hans kommer ursprungligen från Skövde där han spelade i band under 70-talet. Under studietiden i Uppsala sjöng han i Orfei drängar. Tillbaka till hemtrakterna blev ett hus vid Örlen, där paret spenderar tid under sommaren.

– Vi har båda ett förflutet i körvärlden och började sjunga tillsammans 1996 i en acapellakör, berättar han.

  • Erika Fredholm