10 aug 2015 10:41

10 aug 2015 10:41

Insamling till Barncancerfonden

KARLSBORG: Horse Ride of Hope

Rid, spring, cykla eller gå tillsammans. På lördag deltar Sörgårda hästsportklubb i en gemensam tur där startpengen går oavkortat till Barncancerfonden.

Under parollen ”Horse Ride of Hope” startat av eldsjälen Caroline Magnusson vill hon samla så många som möjligt för att rida, springa, cykla eller gå tillsammans i en insamling till barncancerfonden. På Sörgårda hästsportklubb var de inte sena att haka på lördagens evenemang.

– Starten är här vid stallet. De medverkande genomför en sträcka på 1.5 mil som vi har valt att kalla Perstorpsrundan. Vi bjuder in alla, det är bara att föranmäla sig på hemsidan, förklarar Kicki Gustafsson, aktivitetsansvarig.

För en god sak

Under dagen deltar vuxna funktionärer som rider med längs spåret. Efter knappt halva streckan bjuder föreningen på fika för de som vill.

– Alla är välkomna att delta för en bra sak, det är ingen tävling alls. Vi har fått väldigt många förfrågningar från företag och vem vet, slår det väl ut så gör vi jättegärna om det och utmanar andra klubbar, funderar Malin Bränström ordförande.

Under parollen ”Horse Ride of Hope” startat av eldsjälen Caroline Magnusson vill hon samla så många som möjligt för att rida, springa, cykla eller gå tillsammans i en insamling till barncancerfonden. På Sörgårda hästsportklubb var de inte sena att haka på lördagens evenemang.

– Starten är här vid stallet. De medverkande genomför en sträcka på 1.5 mil som vi har valt att kalla Perstorpsrundan. Vi bjuder in alla, det är bara att föranmäla sig på hemsidan, förklarar Kicki Gustafsson, aktivitetsansvarig.

För en god sak

Under dagen deltar vuxna funktionärer som rider med längs spåret. Efter knappt halva streckan bjuder föreningen på fika för de som vill.

– Alla är välkomna att delta för en bra sak, det är ingen tävling alls. Vi har fått väldigt många förfrågningar från företag och vem vet, slår det väl ut så gör vi jättegärna om det och utmanar andra klubbar, funderar Malin Bränström ordförande.

  • Frans Nilsson