21 aug 2015 14:44

21 aug 2015 14:44

Sommarlovsföretagen firades med fest och priser

Årets sommarlovsentreprenörer har haft sin avslutning där alla sommarföretagare från HjoTiBorg träffades. De visade upp sitt företag och priser delades ut.

Karlsborg hade i år tio sommarlovsentreprenörer, Tibro fem och Hjo tre. Företaget Suprice Pic, som drevs av Frida Ljungren - Hagelin från Undenäs tog hem priset för Sommarlovsentreprenörernas bästa affärsidé 2015 som utses av de tre kommunernas näringslivschefer.

Motiveringen löd: Idén är skalbar. Den ger ett positivt intryck och ett positivt avtryck. En unik idé. Ett överraskningsmoment för kunden. En häftig affärsidé som bidrar till ett mervärde, till vilka som än använder sig av din produkt. Du slog ikull mig med din idé på kontoret innan sommaren, idag slog du även ikull mina kollegor.

Affärsidén var en reklambroschyr som delades ut till turister som även innehöll en personlig bild av dem själva.

Fler utmärkelser

Till bästa Marknadsföring utsågs Högtryck Sommartjänster som drevs av Johanna Henningsson och Ebba Andersson, Karlsborg, Roligaste Utställning fick Lukas Trickcykelskola som drevs av Lukas Skiöld och Gustav Ringkvist, Karlsborg och till Årets Nytänkare utsågs Suprice Pic och Frida Ljunggren- Hagelin, Karlsborg. De röstades fram av föräldrar och övriga gäster under kvällen.

Karlsborg hade i år tio sommarlovsentreprenörer, Tibro fem och Hjo tre. Företaget Suprice Pic, som drevs av Frida Ljungren - Hagelin från Undenäs tog hem priset för Sommarlovsentreprenörernas bästa affärsidé 2015 som utses av de tre kommunernas näringslivschefer.

Motiveringen löd: Idén är skalbar. Den ger ett positivt intryck och ett positivt avtryck. En unik idé. Ett överraskningsmoment för kunden. En häftig affärsidé som bidrar till ett mervärde, till vilka som än använder sig av din produkt. Du slog ikull mig med din idé på kontoret innan sommaren, idag slog du även ikull mina kollegor.

Affärsidén var en reklambroschyr som delades ut till turister som även innehöll en personlig bild av dem själva.

Fler utmärkelser

Till bästa Marknadsföring utsågs Högtryck Sommartjänster som drevs av Johanna Henningsson och Ebba Andersson, Karlsborg, Roligaste Utställning fick Lukas Trickcykelskola som drevs av Lukas Skiöld och Gustav Ringkvist, Karlsborg och till Årets Nytänkare utsågs Suprice Pic och Frida Ljunggren- Hagelin, Karlsborg. De röstades fram av föräldrar och övriga gäster under kvällen.

  • Anneli Malm