26 aug 2015 12:06

26 aug 2015 12:07

Mindre oljeläckage

KARLSBORG

Räddningstjänsten fick vid 09.30-tiden på onsdagen ett larm om ett läckage vid Kanalholmen i Karlsborg. En mindre båt har delvis lagt sig under vatten med bensin- och oljeläckage som följd. Det är dock ett mindre läckage som från räddningstjänsten sida bedöms handla om högst ett par liter. Räddningstjänsten lade ut länsar kring båten för att inte läckaget skulle sprida sig vidare.

Räddningstjänsten fick vid 09.30-tiden på onsdagen ett larm om ett läckage vid Kanalholmen i Karlsborg. En mindre båt har delvis lagt sig under vatten med bensin- och oljeläckage som följd. Det är dock ett mindre läckage som från räddningstjänsten sida bedöms handla om högst ett par liter. Räddningstjänsten lade ut länsar kring båten för att inte läckaget skulle sprida sig vidare.