27 aug 2015 13:13

27 aug 2015 13:13

Veteranbilsrally med Owners

På lördag går starten för Owners bilrally vid motorgården. I år deltar även en del A-traktorer vilket är ett sätt att även inkludera ungdomarna. Rallyt är cirka sex mil långt med fem kontroller och tio tipsfrågor.

– Det brukar vara klubbar från hela Skaraborg som deltar men även längre ifrån, berättar arrangörerna.

Målgången är i Ingenjörsparken vid fästningen där det hålls en bilutställning och dit är allmänheten välkomna. Där finns möjlighet att vara med och rösta fram den finaste bilen, gå en tipspromenad och delta i piltävlingen.

Det är andra året som de kvinnliga medlemmarna står som arrangörer och de har tillsammans sytt enhetliga kläder som de kommer att bära under lördagen.

– Det brukar vara klubbar från hela Skaraborg som deltar men även längre ifrån, berättar arrangörerna.

Målgången är i Ingenjörsparken vid fästningen där det hålls en bilutställning och dit är allmänheten välkomna. Där finns möjlighet att vara med och rösta fram den finaste bilen, gå en tipspromenad och delta i piltävlingen.

Det är andra året som de kvinnliga medlemmarna står som arrangörer och de har tillsammans sytt enhetliga kläder som de kommer att bära under lördagen.