02 sep 2015 06:00

02 sep 2015 06:00

Underhållning i Svanvik

SVANVIK

Efter sommarens uppehåll var det åter Söndagskväll i Svanviks Missionshus denna gång med Stöpenbröderna som gäster.

Cennert Ohrlenius var kvällens dirigent och ledde gruppen med sin saxofon i signaturmelodin och sången Jag litar helt på Gud. Publiken inbjöds sedan att vara med i ett antal andliga sånger där Vilken vän vi har i Jesus och Säg känner du det underbara namnet fanns med och satte sin prägel på kvällen, där musiken och evangeliet stod i centrum och en härlig uppvisning av trummisen roade många.

Efter sommarens uppehåll var det åter Söndagskväll i Svanviks Missionshus denna gång med Stöpenbröderna som gäster.

Cennert Ohrlenius var kvällens dirigent och ledde gruppen med sin saxofon i signaturmelodin och sången Jag litar helt på Gud. Publiken inbjöds sedan att vara med i ett antal andliga sånger där Vilken vän vi har i Jesus och Säg känner du det underbara namnet fanns med och satte sin prägel på kvällen, där musiken och evangeliet stod i centrum och en härlig uppvisning av trummisen roade många.