03 sep 2015 15:53

03 sep 2015 16:11

Foto: Anneli Malm

808 motorcyklar kom till kolmilan

FLUGEBYN: Mc-träff vid kolmilan

Det kom en strid ström med motorcyklar, mopeder och en och annan fyrhjuling till mc-kvällen vid kolmilan.

Mc-träffen är den mest välbesökta kvällen under kolarveckan. Många fordonsintresserade samlades för att titta på alla fina ekipage som anlände men även träffa bekanta, äta korv och lära sig hur kolningen i milan går till.

Mc och underhållning

808 fordon kom till årets träff vilket inte var lika många som förra året då det var rekord med 1 251 motorcyklar.

– Det har varit en fantastisk kväll och vi är jättenöjda. Det har regnat mycket runt om i länet i dag vilket nog avskräckt en del, säger Barbro Johansson, ordförande i Ideell Kultur som håller kunskapen om kolningen vid liv.

Flugebykolarnas eget band underhöll inledningsvis innan Magnus Samuelsson drog i gång med många gamla godingar i genren rock´n roll. Skaraborgs MC Touring Club var också på plats och visade upp motorcyklar.

Se fler bilder på sla.se

Mc-träffen är den mest välbesökta kvällen under kolarveckan. Många fordonsintresserade samlades för att titta på alla fina ekipage som anlände men även träffa bekanta, äta korv och lära sig hur kolningen i milan går till.

Mc och underhållning

808 fordon kom till årets träff vilket inte var lika många som förra året då det var rekord med 1 251 motorcyklar.

– Det har varit en fantastisk kväll och vi är jättenöjda. Det har regnat mycket runt om i länet i dag vilket nog avskräckt en del, säger Barbro Johansson, ordförande i Ideell Kultur som håller kunskapen om kolningen vid liv.

Flugebykolarnas eget band underhöll inledningsvis innan Magnus Samuelsson drog i gång med många gamla godingar i genren rock´n roll. Skaraborgs MC Touring Club var också på plats och visade upp motorcyklar.

Se fler bilder på sla.se

  • Anneli Malm