23 sep 2015 20:26

23 sep 2015 20:26

Musik i höstkväll i Breviks kyrka

BREVIK

Musik i höstkväll i Breviks kyrka var som en fortsättning på sommarens Musik i sommarkväll. Gabriella Olofsson kvällens kantor och dirigent hade samlat Brevik-Mölltorps kyrkokör tillsammans med solisterna Björn Berling sång och Karin Wallin flöjt till en utsökt sång och musikkväll. Kyrkokören inledde med sången Störst av dem är kärlek, som följdes av ett knippe sång och musik. Brjörn Berling bjöd på Så blev det åter höst med en positiv framtoning på hösten. Désirée Gönvall ansvarade för aftonbönen under kvällen, som avslutade med You raise me up, en härlig sång, med ett fint budskap.

Musik i höstkväll i Breviks kyrka var som en fortsättning på sommarens Musik i sommarkväll. Gabriella Olofsson kvällens kantor och dirigent hade samlat Brevik-Mölltorps kyrkokör tillsammans med solisterna Björn Berling sång och Karin Wallin flöjt till en utsökt sång och musikkväll. Kyrkokören inledde med sången Störst av dem är kärlek, som följdes av ett knippe sång och musik. Brjörn Berling bjöd på Så blev det åter höst med en positiv framtoning på hösten. Désirée Gönvall ansvarade för aftonbönen under kvällen, som avslutade med You raise me up, en härlig sång, med ett fint budskap.