29 sep 2015 15:46

29 sep 2015 15:46

Flashmob på lunchen

MÅ BRA-VECKAN

Gästerna på restaurang Kastanjen möttes av ett lite annorlunda inslag under lunchen.

Plötsligt ställde sig en del av lunchgästerna upp och började sjunga.

Det var Karlsborgs gospelkör som bjöd på ett par sångnummer till maten. Syftet var att sprida budskapet att det är hälsosamt att sjunga i kör och ett bra sätt att minska stress. Ett av alla inslag under Må bra-veckan. Kören passade samtidigt på att bjuda in till sin öppna körövning.

Gästerna på restaurang Kastanjen möttes av ett lite annorlunda inslag under lunchen.

Plötsligt ställde sig en del av lunchgästerna upp och började sjunga.

Det var Karlsborgs gospelkör som bjöd på ett par sångnummer till maten. Syftet var att sprida budskapet att det är hälsosamt att sjunga i kör och ett bra sätt att minska stress. Ett av alla inslag under Må bra-veckan. Kören passade samtidigt på att bjuda in till sin öppna körövning.