04 okt 2015 14:42

04 okt 2015 14:42

Jättepopulär Badrock

MOLIDEN: Massor av aktiviteter

Under lördagseftermiddagen och kvällen var det Badrock på Moliden, med massor av aktiviteter för barn och ungdomar.

Badrocken var uppdelad i två åldersgrupper där F-klass till Årskurs 9 tog eftermiddagen i besittning. Årskurs 7 till 18 år hade kvällen till sitt förfogande ända till klockan 24.

Bad och hoppning

Badbassängen kokade av ivriga badare och simmare som lekte och simmade så vattnet stänkte. Roligt var det att umgås med kompisarna i och under vattnet, det kunde ingen ta miste på, där bland andra Cecilia Nordlnder, tyckte det var jättekul. När man badat fanns det ett antal hoppborgar i den stora hallen och även här kryllade det av hoppare, som bjöd på de mest hisnande kullerbyttor.

Pyssel och Femkamp

För de som önskade ta det lite lugnare utanför hallarna där rockmusiken dånade, fanns det pysselhörnor där man kunde tillverka en massa olika roliga saker med färg, pärlor och papper och även få håret fixat. I Badrocken ingick också att kora Lilla Molidens Mästare 2015. För att få mästartitels gällde det att vara smart i femkamp, där det blev en rekorddag med cirka 265 deltagare i första avdelningen..

Badrocken var uppdelad i två åldersgrupper där F-klass till Årskurs 9 tog eftermiddagen i besittning. Årskurs 7 till 18 år hade kvällen till sitt förfogande ända till klockan 24.

Bad och hoppning

Badbassängen kokade av ivriga badare och simmare som lekte och simmade så vattnet stänkte. Roligt var det att umgås med kompisarna i och under vattnet, det kunde ingen ta miste på, där bland andra Cecilia Nordlnder, tyckte det var jättekul. När man badat fanns det ett antal hoppborgar i den stora hallen och även här kryllade det av hoppare, som bjöd på de mest hisnande kullerbyttor.

Pyssel och Femkamp

För de som önskade ta det lite lugnare utanför hallarna där rockmusiken dånade, fanns det pysselhörnor där man kunde tillverka en massa olika roliga saker med färg, pärlor och papper och även få håret fixat. I Badrocken ingick också att kora Lilla Molidens Mästare 2015. För att få mästartitels gällde det att vara smart i femkamp, där det blev en rekorddag med cirka 265 deltagare i första avdelningen..