13 okt 2015 09:07

13 okt 2015 13:33

49:an norr om Karlsborg öppen igen

UPPADTERAD. Riksväg 49 är åter öppen mellan Olshammar och länsgränsen Västra Götalands län.

Begräsningen i framkomligheten kvarstår, det är endast ett körfält öppet i båda riktningar vilket medför köer förbi platsen. Det beräknas vara full framkomlighet kl 18.00 i kväll. Orsaken är bärgningsarbete efter en lastbil som körde av vägen under natten i närheten av Olshammar, söder om Askersund, skriver Trafikverket i ett pressmeddelande.

 

Begräsningen i framkomligheten kvarstår, det är endast ett körfält öppet i båda riktningar vilket medför köer förbi platsen. Det beräknas vara full framkomlighet kl 18.00 i kväll. Orsaken är bärgningsarbete efter en lastbil som körde av vägen under natten i närheten av Olshammar, söder om Askersund, skriver Trafikverket i ett pressmeddelande.