19 okt 2015 16:59

19 okt 2015 16:59

Sångglädje under psalmens vingar

Under söndagskvällen var det musikgudstjänst i Undenäs kyrka på temat: Under psalmens vingar

Det blev en mycket speciell kväll med Undenäs kyrkokör och bygdens spelemän. Inte mindre än 14 psalmer fanns på programmet där kantor Christina Lindman var dirigent och Alvar Lindman presenterade psalmerna.

Evergreens och nya

Den kristna sångskatten innehåller en mängd välkända psalmer där kör och publik sjöng med i bland andra: O sällhet stor, Det finns djup i Herrens godhet, Löftena kunna ej svika och naturligtvis Oändlig nåd oss Herren ger. De fanns även några psalmer från psalm 2000 med.

Det blev verklig sångarglädje med alla fina texter och melodier denna kväll i Undenäs, då även Tapper-Törnqvist presenterade söndagens evangelium och ledde aftonbönen

Det blev en mycket speciell kväll med Undenäs kyrkokör och bygdens spelemän. Inte mindre än 14 psalmer fanns på programmet där kantor Christina Lindman var dirigent och Alvar Lindman presenterade psalmerna.

Evergreens och nya

Den kristna sångskatten innehåller en mängd välkända psalmer där kör och publik sjöng med i bland andra: O sällhet stor, Det finns djup i Herrens godhet, Löftena kunna ej svika och naturligtvis Oändlig nåd oss Herren ger. De fanns även några psalmer från psalm 2000 med.

Det blev verklig sångarglädje med alla fina texter och melodier denna kväll i Undenäs, då även Tapper-Törnqvist presenterade söndagens evangelium och ledde aftonbönen