27 okt 2015 15:44

27 okt 2015 15:44

Smilla tog hem guldet

GULDJAKTEN: Vinnare av slogantävlingen

Guld. Unga Smilla Johansson från Vårgårda skrev den bästa sloganen. Första priset var guld värt 30 000 kronor.

– Jag är superglad och jag är så glad att det var just jag som vann. Jag trodde inte att det skulle gå för det var många som var med i tävlingen, säger hon glatt när hon tillsammans med sin familj är tillbaks i Karlsborg för att firas med en guldtårta och föräras guldtackorna.

Hennes slogan löd: Det small, det brann men skatten vi fann.

I somras var Smilla i Karlsborg tillsammans med sin lillebror och föräldrar för att delta i Jakten på den försvunna guldreserven.

– Det var jätteroligt, det var spännande och lite skräckfilmsaktigt, säger hon.

I år har Karlsborgs Turism återinfört möjligheten att vinna guld, nu genom att skriva den bästa sloganen och runt 4 700 bidrag hade lämnats in. I juryn som utsåg det vinnande bidraget fanns representanter från Karlsborgs Turism AB, kommunen, Karlsborg Handel, Karlsborgsföretagen och Marknadsassistans.

– Jag är superglad och jag är så glad att det var just jag som vann. Jag trodde inte att det skulle gå för det var många som var med i tävlingen, säger hon glatt när hon tillsammans med sin familj är tillbaks i Karlsborg för att firas med en guldtårta och föräras guldtackorna.

Hennes slogan löd: Det small, det brann men skatten vi fann.

I somras var Smilla i Karlsborg tillsammans med sin lillebror och föräldrar för att delta i Jakten på den försvunna guldreserven.

– Det var jätteroligt, det var spännande och lite skräckfilmsaktigt, säger hon.

I år har Karlsborgs Turism återinfört möjligheten att vinna guld, nu genom att skriva den bästa sloganen och runt 4 700 bidrag hade lämnats in. I juryn som utsåg det vinnande bidraget fanns representanter från Karlsborgs Turism AB, kommunen, Karlsborg Handel, Karlsborgsföretagen och Marknadsassistans.

  • Anneli Malm