28 okt 2015 15:50

28 okt 2015 15:50

Gemensam utställning med foto och måleri

BROVAKTARSTUGAN: Konstutställning

Det äkta paret Åsa och Peter Wibjörk ställer ut tillsammans i Brovaktarstugan.

De ställer ut fotografier och målningar. Peter Wibjörk är fotografen och det är främst naturbilder han visar även om han också fotar abstrakt.

– Jag har ett stort fritidsintresse så det faller sig naturligt. Jag kombinerar fotandet med upplevelsen. Intresset började när jag tog bilder för att visa när jag varit och fjällvandrat men i dag har jag ett annat bildseende med större fokus på bilden.

Åsa målar främst i akvarell och olja.

– Jag inspireras av gamla foton i familjealbumet och det är mycket svart/vita målningar. Jag tycker att det blir tystare bilder men ändå talande, att det ger en annan känsla och därför har jag fastnat i det.

Framöver ska de ge ut en bok tillsammans där Åsas dikter ska gestaltas med Peters fotografier.

Utställningen är öppen på dagtid under Allhelgonahelgen.

De ställer ut fotografier och målningar. Peter Wibjörk är fotografen och det är främst naturbilder han visar även om han också fotar abstrakt.

– Jag har ett stort fritidsintresse så det faller sig naturligt. Jag kombinerar fotandet med upplevelsen. Intresset började när jag tog bilder för att visa när jag varit och fjällvandrat men i dag har jag ett annat bildseende med större fokus på bilden.

Åsa målar främst i akvarell och olja.

– Jag inspireras av gamla foton i familjealbumet och det är mycket svart/vita målningar. Jag tycker att det blir tystare bilder men ändå talande, att det ger en annan känsla och därför har jag fastnat i det.

Framöver ska de ge ut en bok tillsammans där Åsas dikter ska gestaltas med Peters fotografier.

Utställningen är öppen på dagtid under Allhelgonahelgen.

  • Anneli Malm