29 okt 2015 17:30

29 okt 2015 17:30

Premiär för vinterbelysning

ELDFESTEN: Jonglör och drake

På fredag kväll är det premiär för den nya vinterbelysningen som tänds i samband med Eldfesten. Eldjonglören Anna Mattisson har uppvisning på Rödesunds torg och draken Lilla Spark har överraskningar till barnen. Brandkåren finns på plats liksom energirådgivare, scouterna med chokladhjul och fiskdamm, Infocenter har en barnaktivitet och affärerna har långöppet. Kvällen avslutas med ett fyrverkeri.

På fredag kväll är det premiär för den nya vinterbelysningen som tänds i samband med Eldfesten. Eldjonglören Anna Mattisson har uppvisning på Rödesunds torg och draken Lilla Spark har överraskningar till barnen. Brandkåren finns på plats liksom energirådgivare, scouterna med chokladhjul och fiskdamm, Infocenter har en barnaktivitet och affärerna har långöppet. Kvällen avslutas med ett fyrverkeri.

  • Anneli Malm