01 nov 2015 16:27

01 nov 2015 16:27

Foto: Inger Andersson Hultin

Het Eldfest lockade folk

I fredags gick årets Eldfest av stapeln. Handlarna i byn och Karlsborgs kommun gick samman för att locka ut folk i oktobermörkret.

Sedan ett antal år tillbaka arrangeras denna Eldfest. Gatorna kantades av brinnande marschaller och eldar och butikerna frestade med olika erbjudanden. Handlarna med blossande kinder servade sina kunder och alla var på ett strålande humör.

Heta energitips

På Rödesunds torg uppträdde artisten Anna Mattisson, som bjöd på en magisk eldshow. Scoutkåren hade chokladhjul och sålde varm korv, Maria Larsson fixade ansiktsmålningar på de yngre besökarna och Lars Svensson bjöd på heta energitips. Lilla Sprak gick omkring och bjöd på godis, både små och stora snaskpellar försåg sig.

– Roligt att det arrangeras något, annars är det lite dött i Karlsborg så här års. Så klart måste man ut och titta, menade en kvinna med äkta hälft i sällskap.

Samtidigt med årets Eldfest var det premiär för ljusdekorationerna som satts upp längs Storgatan.

Sedan ett antal år tillbaka arrangeras denna Eldfest. Gatorna kantades av brinnande marschaller och eldar och butikerna frestade med olika erbjudanden. Handlarna med blossande kinder servade sina kunder och alla var på ett strålande humör.

Heta energitips

På Rödesunds torg uppträdde artisten Anna Mattisson, som bjöd på en magisk eldshow. Scoutkåren hade chokladhjul och sålde varm korv, Maria Larsson fixade ansiktsmålningar på de yngre besökarna och Lars Svensson bjöd på heta energitips. Lilla Sprak gick omkring och bjöd på godis, både små och stora snaskpellar försåg sig.

– Roligt att det arrangeras något, annars är det lite dött i Karlsborg så här års. Så klart måste man ut och titta, menade en kvinna med äkta hälft i sällskap.

Samtidigt med årets Eldfest var det premiär för ljusdekorationerna som satts upp längs Storgatan.