06 nov 2015 07:11

06 nov 2015 16:46

Fem häktade

UNDENÄS: Narkotikabrott

Fem av männen har nu häktats av Skaraborgs tingsrätt på sannolika skäl misstänkta för grovt narkotikabrott. En man försattes på fri fot.

Det var i veckan som polisen avslöjade en cannabisodling i en industrilokal i Undenäs. Området spärrades av och polisen genomförde en teknisk undersökning. Sex personer greps och anhölls.

Under fredagseftermiddagen hölls häktningsförhandlingar för tre av männen vid Skaraborgs tingsrätt i Skövde

En fri

Två av männen som är födda 1981 häktades på sannolika skäl för grovt narkotikabrott. Den tredje mannen som är född 1983 som var misstänkt för narkotikabrott försattes på fri fot efter att häktningsyrkandet ogillades. De är hemmahörande i Eksjö respektive Jönköping.

Under torsdagen

Redan under torsdagen häktas tre av männen och samtliga häktades på sannolika skäl för grovt narkotikabrott även de vid tingsrätten i Skövde. Två av männen är födda 1986 och den tredje är född 1982, samtliga är hemmahörande i Eksjö.

Det var i veckan som polisen avslöjade en cannabisodling i en industrilokal i Undenäs. Området spärrades av och polisen genomförde en teknisk undersökning. Sex personer greps och anhölls.

Under fredagseftermiddagen hölls häktningsförhandlingar för tre av männen vid Skaraborgs tingsrätt i Skövde

En fri

Två av männen som är födda 1981 häktades på sannolika skäl för grovt narkotikabrott. Den tredje mannen som är född 1983 som var misstänkt för narkotikabrott försattes på fri fot efter att häktningsyrkandet ogillades. De är hemmahörande i Eksjö respektive Jönköping.

Under torsdagen

Redan under torsdagen häktas tre av männen och samtliga häktades på sannolika skäl för grovt narkotikabrott även de vid tingsrätten i Skövde. Två av männen är födda 1986 och den tredje är född 1982, samtliga är hemmahörande i Eksjö.

  • Anneli Malm