09 nov 2015 06:00

09 nov 2015 06:00

Nystart för träffpunkten i Mölltorp

MÖTESPLATS: Öppnande efter flytt

Nu finns den på plats, nya träffpunkten i Mölltorp. Med en trivsam placerig centralt i samhället har den en möjlighet att bli till glädje för många.

Mölltorp har tidigare haft en träffpunkt i Furugården, som man nu har växt ur och då yppades möjligheten att få en träffpunkt vid hyreshusen utmed Järnvägsgatan.

– Denna fina lokal med flera rum och kök i markplan gör att många flera kan komma till nya träffpunkten, sade Marie-Anne Karlsson som är enhetschef i kommunen med ansvar för kommunens samtliga träffpunkter.

Ökad verksamhet

– Detta med markplan är en dröm för oss, sade, Monica Björklund som förestår träffpunkten.

– Nu kommer vi dessutom att öka vår verksamhet så att onsdagseftermiddagen kompletteras med för- och eftermiddagstid på fredagar, från första december, sade hon och också tipsade om flera nya verksamheter. På fredagseftermiddagarna är det dock bingo som gäller, något som är mycket populärt bland besökarna.

– Det är faktiskt mycket trevligt och bra att ha en så här fin träffpunkt centralt för oss i Mölltorp, sade Aina Ljung som stortrivdes bland många vänner, när träffpunkten nyöppnade med stort tårtkalas.

– Det här var verkligen något att fira, sade hon och vännerna runt bordet nickade. Gemenskap är viktig för många av oss i medelåldern och detta är en bra form.

– Information om Träffpunkten i Mölltorp kan man få via kommunens hemsida eller att helt enkelt ringa oss, sade Marie-Anne Karlsson, som gärna svarar på frågor om aktiviteter och annat som tillhör den nystartade träffpunkten i Mölltorp.

Mölltorp har tidigare haft en träffpunkt i Furugården, som man nu har växt ur och då yppades möjligheten att få en träffpunkt vid hyreshusen utmed Järnvägsgatan.

– Denna fina lokal med flera rum och kök i markplan gör att många flera kan komma till nya träffpunkten, sade Marie-Anne Karlsson som är enhetschef i kommunen med ansvar för kommunens samtliga träffpunkter.

Ökad verksamhet

– Detta med markplan är en dröm för oss, sade, Monica Björklund som förestår träffpunkten.

– Nu kommer vi dessutom att öka vår verksamhet så att onsdagseftermiddagen kompletteras med för- och eftermiddagstid på fredagar, från första december, sade hon och också tipsade om flera nya verksamheter. På fredagseftermiddagarna är det dock bingo som gäller, något som är mycket populärt bland besökarna.

– Det är faktiskt mycket trevligt och bra att ha en så här fin träffpunkt centralt för oss i Mölltorp, sade Aina Ljung som stortrivdes bland många vänner, när träffpunkten nyöppnade med stort tårtkalas.

– Det här var verkligen något att fira, sade hon och vännerna runt bordet nickade. Gemenskap är viktig för många av oss i medelåldern och detta är en bra form.

– Information om Träffpunkten i Mölltorp kan man få via kommunens hemsida eller att helt enkelt ringa oss, sade Marie-Anne Karlsson, som gärna svarar på frågor om aktiviteter och annat som tillhör den nystartade träffpunkten i Mölltorp.