13 nov 2015 12:50

13 nov 2015 14:37

Foto: Erika Fredholm

Välförtjänta pristagare

UTMÄRKELSER: Näringslivsfest på Casablanca

Det privata näringslivet i Karlsborg och kommunen samlade företagare från kommunen till årets välbesökta näringslivsfest på Bio Casablanca. Tredje året gör det väl till tradition.

Ett väldigt sorl steg i lokalerna när 100-talet företagare och anställda kom tillsammans för att fira årets vinnare, mingla till bubbel och läckra snittar och snacks.

Jill Karlsson som drivit Jillans i snart två år fick utmärkelse både av Nyföretagarcentrum och Karlsborgs Handel för Årets nyföretagare och Årets butik. Rörd och strålande glad berömde hon sina medarbetare.

Årets företag

Till Årets företag utsågs Cold Skills med Conny Gréus som ägare. Jan-Erik Petersson, en av de anställda sa att i 38 år inom försvaret har han haft många chefer, men ingen ledare som Conny. Han slår alla idoler.

Hunddagiset som återöppnat fick pris för Det goda exemplet. Priset mottogs av Sandra Peters, Monica Kihlström och Annika Alexandersson. The Winner Takes it All sjöng musikalartisten Diana Fröström som också agerade konferencier.

I filmbranschen

Årets överraskning är ett företag som heter Dubbeltupp, lite av en dubbelmening där! Bröderna Per och Anders Nyman gör animationer och specialeffekter till filmer som produceras av stora företag i Stockholm. Och det gör de hemma i Mölltorp.

Årets sommarlovsentreprenör blev Frida Ljunggren Hagelin som gett båtgäster en positiv bild av Karlsborg och till Årets entreprenör utsågs Ulf Engquist som förvärvat ett lokalt företag för att behålla tillverkning och jobb i Karlsborg. Nu driver han två företag och ger de anställda beröm.

Duktiga medarbetare

Mattias Bergs Skogstjänst utsågs av LRF till Årets lantbruksföretag. Mattias har under året investerat i nya maskiner, servar skogsägare och sysselsätter folk på orten.

Något som gick igen hos alla vinnare med anställda var mycket beröm till personalen. Utan duktiga medarbetare driver man inte framgångsrika företag.

Casablanca hade ordnat så att festdeltagarna fick se En underbar jävla jul dagen före premiären.

Ett väldigt sorl steg i lokalerna när 100-talet företagare och anställda kom tillsammans för att fira årets vinnare, mingla till bubbel och läckra snittar och snacks.

Jill Karlsson som drivit Jillans i snart två år fick utmärkelse både av Nyföretagarcentrum och Karlsborgs Handel för Årets nyföretagare och Årets butik. Rörd och strålande glad berömde hon sina medarbetare.

Årets företag

Till Årets företag utsågs Cold Skills med Conny Gréus som ägare. Jan-Erik Petersson, en av de anställda sa att i 38 år inom försvaret har han haft många chefer, men ingen ledare som Conny. Han slår alla idoler.

Hunddagiset som återöppnat fick pris för Det goda exemplet. Priset mottogs av Sandra Peters, Monica Kihlström och Annika Alexandersson. The Winner Takes it All sjöng musikalartisten Diana Fröström som också agerade konferencier.

I filmbranschen

Årets överraskning är ett företag som heter Dubbeltupp, lite av en dubbelmening där! Bröderna Per och Anders Nyman gör animationer och specialeffekter till filmer som produceras av stora företag i Stockholm. Och det gör de hemma i Mölltorp.

Årets sommarlovsentreprenör blev Frida Ljunggren Hagelin som gett båtgäster en positiv bild av Karlsborg och till Årets entreprenör utsågs Ulf Engquist som förvärvat ett lokalt företag för att behålla tillverkning och jobb i Karlsborg. Nu driver han två företag och ger de anställda beröm.

Duktiga medarbetare

Mattias Bergs Skogstjänst utsågs av LRF till Årets lantbruksföretag. Mattias har under året investerat i nya maskiner, servar skogsägare och sysselsätter folk på orten.

Något som gick igen hos alla vinnare med anställda var mycket beröm till personalen. Utan duktiga medarbetare driver man inte framgångsrika företag.

Casablanca hade ordnat så att festdeltagarna fick se En underbar jävla jul dagen före premiären.