20 nov 2015 14:32

20 nov 2015 14:32

Klubbmästerskap i enduro

HAMMARNÄSET

Carlsborgs motorklubb har genomfört andra och sista deltävlingen i KM för enduro på Hammarnäset.

Vädret var helt på de fjorton förarnas sida som hade antagit utmaningen att klara av inalles fyra delprov uppdelade på två med lång och två med kortare körsträcka. De sist nämnda var mycket knixiga med både sten och vatten.

Dagens segerherre och tillika totalsegrare blev Andreas Johansson tätt följd av Henrik Brehag och Jesper Lundbäck. Oldtimern Stefan Kristoffersson blev trots dagens seger placerad på andra plats då Thomas Gustavsson var ett strå vassare vid den första deltävlingen.

Juniorsegrare blev Oscar Kjellman som körde friskt och bland de yngre i 65cc-klassen stod fighten mellan John Cagner och William Brehag von Haugwitz.

Vädret var helt på de fjorton förarnas sida som hade antagit utmaningen att klara av inalles fyra delprov uppdelade på två med lång och två med kortare körsträcka. De sist nämnda var mycket knixiga med både sten och vatten.

Dagens segerherre och tillika totalsegrare blev Andreas Johansson tätt följd av Henrik Brehag och Jesper Lundbäck. Oldtimern Stefan Kristoffersson blev trots dagens seger placerad på andra plats då Thomas Gustavsson var ett strå vassare vid den första deltävlingen.

Juniorsegrare blev Oscar Kjellman som körde friskt och bland de yngre i 65cc-klassen stod fighten mellan John Cagner och William Brehag von Haugwitz.