30 nov 2015 16:59

30 nov 2015 16:59

Högtidlig invigningsdag

NORRA SKOGEN: Invigning nya lokaler

Under lördagen var det invigning av de nyrenoverade lokalerna i Industrihuset Lärlingen i Norra Skogen, där Second Hand butiken Återbäringen och kommunens Arbetsmarknadsenhet, fått ändamålsenliga och fina lokaler för sina verksamheter.

Intresset var stort när ordförande i KUB, Susanne Ytterborn invigningstalade och klippte det blågula bandet, i anslutning till portarna för de nya verksamheterna. Verksamheter som nu finns i Industrihuset Lärlingen vid Svartfjällsvägen i Norra Skogen. Efter invigningen inbjöds alla att se sig omkring i de nya lokalerna där second hand butiken Återbäringen premiäröppnade och kommunens Arbetsmarknadsenhet fanns på plats och gav uttryck för sin glädje över de nya lokalerna, där kaffeborden stod dukade och Återbäringen bjöd alla besökare som önskade på invigningsfika.

Goda grannar

Second hand butiken Återbäringen har under en längre tid sökt en större affärslokal för sin verksamhet, som har haft en ökande kundkrets. När nu tillfälle yppades och en samverkan med kommunens Arbetsmarknadsenhet fanns med i bilden, lämnade man Snickaren i Södra skogen, för de större lokalerna i Norra Skogen. Arbetsmarknadsenheten som även har ansvar för de så kallade asylkläderna och utrustning till de asylboende, ser även detta som en bra möjlighet till samverkan med Återbäringen. Återbäringen som naturligtvis fortsätter packningen av kläder med mera, till hjälpsändningarna i Ukraina i de nya lokalerna, där förhoppningen är en viss medverkan i packen av Arbetsmarknadsenheten.

Ökad överblick

De nya lokalerna ger Återbäringen större möjlighet för kunderna att få en ökad överblick av utbudet, där bland annat kläderna fått en lättillgängligare placering och möbelavdelningen är i samma lokal som de övriga sakerna. En ny Återbäring med fina möjligheter är resultatet av satsningen.

Intresset var stort när ordförande i KUB, Susanne Ytterborn invigningstalade och klippte det blågula bandet, i anslutning till portarna för de nya verksamheterna. Verksamheter som nu finns i Industrihuset Lärlingen vid Svartfjällsvägen i Norra Skogen. Efter invigningen inbjöds alla att se sig omkring i de nya lokalerna där second hand butiken Återbäringen premiäröppnade och kommunens Arbetsmarknadsenhet fanns på plats och gav uttryck för sin glädje över de nya lokalerna, där kaffeborden stod dukade och Återbäringen bjöd alla besökare som önskade på invigningsfika.

Goda grannar

Second hand butiken Återbäringen har under en längre tid sökt en större affärslokal för sin verksamhet, som har haft en ökande kundkrets. När nu tillfälle yppades och en samverkan med kommunens Arbetsmarknadsenhet fanns med i bilden, lämnade man Snickaren i Södra skogen, för de större lokalerna i Norra Skogen. Arbetsmarknadsenheten som även har ansvar för de så kallade asylkläderna och utrustning till de asylboende, ser även detta som en bra möjlighet till samverkan med Återbäringen. Återbäringen som naturligtvis fortsätter packningen av kläder med mera, till hjälpsändningarna i Ukraina i de nya lokalerna, där förhoppningen är en viss medverkan i packen av Arbetsmarknadsenheten.

Ökad överblick

De nya lokalerna ger Återbäringen större möjlighet för kunderna att få en ökad överblick av utbudet, där bland annat kläderna fått en lättillgängligare placering och möbelavdelningen är i samma lokal som de övriga sakerna. En ny Återbäring med fina möjligheter är resultatet av satsningen.