30 nov 2015 16:59

30 nov 2015 16:59

Vattenläcka från taket

LÄRLINGEN: Kontorslokaler drabbade

Arbetsmarknadsenhetens personal möttes av vatten på golvet i entrén när de kom till jobbet på måndagsmorgonen. Det visade sig vara läckage från taket.

Under lördagen hade man invigning av de nya lokalerna och senare under helgen har regn och snö läckt in från taket. Det är arbetsmarknadsenhetens kontorslokaler och datasal som är belägna mot Svartfjällsvägen som har blivit skadade av läckaget där två datorer och kontorsutrustning har blivit totalförstört.

Arbetet fortsätter

– Vi skickade hem deltagarna i dag men de kommer tillbaka i morgon. I snickeriet, form- och modellverkstaden och i gjuteriet är det inga skador och där kan vi fortsätta arbeta, säger Iren Pettersson som är chef för arbetsmarknadsenheten.

Second handslokaler har också klarat sig helt utan skador.

Under måndagen pågick saneringsarbetet med att bland annat ta bort det fuktiga innertaket och påbörja avfuktningen vilket väntas ta upp till fyra veckor. Därefter ska lokalerna återställas.

Under tiden ska en annan lokal i fastigheten iordningställas till datorsal och det räknar de med är klart inom en vecka.

Under lördagen hade man invigning av de nya lokalerna och senare under helgen har regn och snö läckt in från taket. Det är arbetsmarknadsenhetens kontorslokaler och datasal som är belägna mot Svartfjällsvägen som har blivit skadade av läckaget där två datorer och kontorsutrustning har blivit totalförstört.

Arbetet fortsätter

– Vi skickade hem deltagarna i dag men de kommer tillbaka i morgon. I snickeriet, form- och modellverkstaden och i gjuteriet är det inga skador och där kan vi fortsätta arbeta, säger Iren Pettersson som är chef för arbetsmarknadsenheten.

Second handslokaler har också klarat sig helt utan skador.

Under måndagen pågick saneringsarbetet med att bland annat ta bort det fuktiga innertaket och påbörja avfuktningen vilket väntas ta upp till fyra veckor. Därefter ska lokalerna återställas.

Under tiden ska en annan lokal i fastigheten iordningställas till datorsal och det räknar de med är klart inom en vecka.

  • Anneli Malm