04 dec 2015 13:15

04 dec 2015 13:15

Julkonsert med Marinens Musikkår

GARNISONSKYRKAN: Marinens Musikkår

Så var det åter ett besök av Marinens Musikkår som bjöd på en härlig julkonsert i Garnisonskyrkan under torsdagskvällen

Regementschefen på K3 Dag Lidén välkomnade Marinens Musikkår och den stora publiken i Garnisonskyrkan till årets Julkonsert. En konsert som är arrangerad av Försvarsmakten i samband med Karlsborgs garnison, som en julpresent till alla Karlsborgare som har stor förståelse för Försvarsmaktens verksamhet.

Julen som tema

Med smattrande fanfarer i inledningen med overtyrerna A Christmas Floursh och A Christmas Overture blev det en verklig fest för finsmakare av julens tid och budskap i musikens form, där Joachim Gustafsson dirigerade. Konserten som var fylld av julmusik med bland annat Christmas Concerto Op.6 och TV:s julafton.

Regementschefen på K3 Dag Lidén välkomnade Marinens Musikkår och den stora publiken i Garnisonskyrkan till årets Julkonsert. En konsert som är arrangerad av Försvarsmakten i samband med Karlsborgs garnison, som en julpresent till alla Karlsborgare som har stor förståelse för Försvarsmaktens verksamhet.

Julen som tema

Med smattrande fanfarer i inledningen med overtyrerna A Christmas Floursh och A Christmas Overture blev det en verklig fest för finsmakare av julens tid och budskap i musikens form, där Joachim Gustafsson dirigerade. Konserten som var fylld av julmusik med bland annat Christmas Concerto Op.6 och TV:s julafton.

  • Lennart Strömberg