08 dec 2015 10:22

08 dec 2015 10:22

Uppvisning i musik och teater

KONSERT

På torsdag blir det kling och jubelklang när det är dags för konsert i Carl Johanskolans aula.

Det är Kulturskolans elever som ger en konsert efter en höst med hårt arbete. De lovar att bjuda på en uppvisning i både musik och teater. Efter konserten får besökarna även chansen att träffa Kulturskolans lärare och bekanta sig med skolans verksamhet i det så kallade efterminglet. Eleverna på Kulturskolan är i åldrarna 8 till 18 år och skolan erbjuder inriktningarna teater, sång, piano, bas, gitarr och trummor. Under en termin genomgår en elev tolv lektionstillfällen och den avslutande konserten är för många kronan på verket. Konserten äger rum klockan 18.00 på torsdag kväll i Carl Johanskolan.

Det är Kulturskolans elever som ger en konsert efter en höst med hårt arbete. De lovar att bjuda på en uppvisning i både musik och teater. Efter konserten får besökarna även chansen att träffa Kulturskolans lärare och bekanta sig med skolans verksamhet i det så kallade efterminglet. Eleverna på Kulturskolan är i åldrarna 8 till 18 år och skolan erbjuder inriktningarna teater, sång, piano, bas, gitarr och trummor. Under en termin genomgår en elev tolv lektionstillfällen och den avslutande konserten är för många kronan på verket. Konserten äger rum klockan 18.00 på torsdag kväll i Carl Johanskolan.