15 jan 2016 14:33

15 jan 2016 14:33

Häktades för narkotikabrott

KARLSBORG

Polisen avslöjade en omfattande cannabisodling i en industrilokal i Undenäs i början av november förra året. I samband med detta greps och anhölls sex män misstänkta för grovt narkotikabrott under flera års tid fram till den dagen de greps.

Gripandet skedde i samarbete mellan polisen i Skaraborg och polisen i Jönköping. Efter tillslaget genomfördes en teknisk undersökning i de aktuella lokalerna.

Innan häktningsförhandlingen i Skaraborgs tingsrätt i Skövde försattes en av de sex på fri fot. Denne man, 32 år gammal och hemmahörande i Jönköping, har nu häktats av Skaraborgs tingsrätt i Skövde på sannolika skäl misstänkt för grovt narkotikabrott. I inledningsskedet av ärendet ansågs inte att det fanns tillräckliga bevis mot honom.

Gripandet skedde i samarbete mellan polisen i Skaraborg och polisen i Jönköping. Efter tillslaget genomfördes en teknisk undersökning i de aktuella lokalerna.

Innan häktningsförhandlingen i Skaraborgs tingsrätt i Skövde försattes en av de sex på fri fot. Denne man, 32 år gammal och hemmahörande i Jönköping, har nu häktats av Skaraborgs tingsrätt i Skövde på sannolika skäl misstänkt för grovt narkotikabrott. I inledningsskedet av ärendet ansågs inte att det fanns tillräckliga bevis mot honom.