26 jan 2016 11:10

26 jan 2016 11:10

Åtal dröjer mot mordmisstänkt man

KARLSBORG

Åtalet mot den man i 30-årsåldern som misstänks för mord i Karlsborg dröjer minst två veckor.

Åklagaren begärde under måndagen förlängd åtalstid till och med den 9 februari, vilket den misstänkte gick med på utan omhäktningsförhandling. Orsaken till dröjsmålet är precis som tidigare att förundersökningen inte är klar, man inväntar bland annat en slutlig analys från Nationellt forensiskt centrum, NFC.

Det var i oktober som en man i 60-årsåldern hittades mördad i sitt hem. Där fanns även den nu häktade som är son till offret. Enligt tidigare polisuppgifter har mannen medgett omständigheterna att han vållat en annan person skada.

 

Åklagaren begärde under måndagen förlängd åtalstid till och med den 9 februari, vilket den misstänkte gick med på utan omhäktningsförhandling. Orsaken till dröjsmålet är precis som tidigare att förundersökningen inte är klar, man inväntar bland annat en slutlig analys från Nationellt forensiskt centrum, NFC.

Det var i oktober som en man i 60-årsåldern hittades mördad i sitt hem. Där fanns även den nu häktade som är son till offret. Enligt tidigare polisuppgifter har mannen medgett omständigheterna att han vållat en annan person skada.