28 jan 2016 16:45

28 jan 2016 16:45

Tre åhörare kom

KULTUR- OCH FRITIDSNÄMNDEN: Öppet

Även kultur- och fritidsnämnden har nu haft sitt första öppna möte för allmänheten.

– Det kom tre intresserade, berättar nämndens ordförande Stig Carlsson (S) och tillägger:

– Det är bara i början ännu och allt har inte satt sig än men vi hoppas naturligtvis på fler. Den här gången var det dåligt med ärenden som gav diskussioner som det annars brukar vara och det var kanske en agenda om inte var så jättepublik.

En tanke som nämnden har för att locka fler är att annonsera när det är någon speciellt intressant fråga som ska behandlas under mötet. Information om vad som gäller för allmänheten under kultur- och fritidsnämndens möte finns på kommunens hemsida.

– Det kom tre intresserade, berättar nämndens ordförande Stig Carlsson (S) och tillägger:

– Det är bara i början ännu och allt har inte satt sig än men vi hoppas naturligtvis på fler. Den här gången var det dåligt med ärenden som gav diskussioner som det annars brukar vara och det var kanske en agenda om inte var så jättepublik.

En tanke som nämnden har för att locka fler är att annonsera när det är någon speciellt intressant fråga som ska behandlas under mötet. Information om vad som gäller för allmänheten under kultur- och fritidsnämndens möte finns på kommunens hemsida.

  • Anneli Malm