22 mar 2016 14:48

22 mar 2016 14:48

Schlager med Forsgård

SPRF

Under SPRF:s senaste månadsmöte bjöd Birgitta Forsgård på en musikalisk resa genom Sverige.

I repertoaren återfanns gamla schlagers från 1950-talet men även melodier från olika landskap varvat med historier, varav några på dialekt.

45 medlemmar deltog under mötet där en hel del information också stod på dagordningen. Bland annat pratade säkerhetsombudet Roger Holmgren om vikten av att använda cykelhjälm och att ha koll på att brandvarnaren fungerar som den ska.

I repertoaren återfanns gamla schlagers från 1950-talet men även melodier från olika landskap varvat med historier, varav några på dialekt.

45 medlemmar deltog under mötet där en hel del information också stod på dagordningen. Bland annat pratade säkerhetsombudet Roger Holmgren om vikten av att använda cykelhjälm och att ha koll på att brandvarnaren fungerar som den ska.