07 apr 2016 15:35

07 apr 2016 15:35

Lansen och tranor

LOKAL-TV: Utökade sändningstider

Karlsborg Lokal-tv visar från och med måndag en film om ett flyganfall med A32 Lansen.

Filmen visar piloter och navigatörer från andra divisionen på F 6 när de gör ett flyganfall mot ett sjömål någonstans i Östersjön i början på 1970-talet. Titeln på filmen är F 6 Filip Blå, andra divisionen på F 6 kallades Filip Blå och hade en flygande björn som sitt divisionsmärke. Det är ursprungligen en super-8 film som nu har digitaliserats.

På programtablån finns även information från Karlsborgs Idrottshistoriska Sällskap, de fyra årstiderna från Klinten, Mölltorpsfestivalen år 2000 och en nyinspelad film om tranorna som nu befinner sig vid Hornborgarsjön.

Lokal-tv sänder nu vid fyra tillfällen alla dagar i veckan.

Filmen visar piloter och navigatörer från andra divisionen på F 6 när de gör ett flyganfall mot ett sjömål någonstans i Östersjön i början på 1970-talet. Titeln på filmen är F 6 Filip Blå, andra divisionen på F 6 kallades Filip Blå och hade en flygande björn som sitt divisionsmärke. Det är ursprungligen en super-8 film som nu har digitaliserats.

På programtablån finns även information från Karlsborgs Idrottshistoriska Sällskap, de fyra årstiderna från Klinten, Mölltorpsfestivalen år 2000 och en nyinspelad film om tranorna som nu befinner sig vid Hornborgarsjön.

Lokal-tv sänder nu vid fyra tillfällen alla dagar i veckan.

  • Anneli Malm