21 apr 2016 16:41

21 apr 2016 16:41

Olycka ska utredas

FÖREBYGGANDE

Arbetsmiljöverket begär en utredning efter en arbetsplatsolycka i slutet av mars.

Det var när ett vagnsätt skulle backas ut över en vägkorsning inne på ett industriområde som olyckan inträffade. Föraren av en personbil uppmärksammade inte detta och körde på vagnarna. En person klämde foten mellan en vagn och personbilen och fick föras till sjukhus med befarad fraktur i foten.

Arbetsgivaren är skyldig att utreda och vidta åtgärder för att förebygga att en liknande olycka händer igen.

Det var när ett vagnsätt skulle backas ut över en vägkorsning inne på ett industriområde som olyckan inträffade. Föraren av en personbil uppmärksammade inte detta och körde på vagnarna. En person klämde foten mellan en vagn och personbilen och fick föras till sjukhus med befarad fraktur i foten.

Arbetsgivaren är skyldig att utreda och vidta åtgärder för att förebygga att en liknande olycka händer igen.