21 apr 2016 16:06

21 apr 2016 16:06

Stipendium till pingisspelaren Emil Eriksson

NOTERAT

Karlsborgs Bordtennisklubbs lovande spelare Emil Eriksson har fått ett stipendium.

Det är ett stipendium från Olles fond som han fick ta emot i samband med Nordvästra Götalands Bordtennisförbunds pingisgala i Trollhättan.

Stipendiet består av en hedersplakett och en prissumma på 2 000 kronor. Pengar som Emil ska använda till att åka på ett större pingisevenemang som Swedish open för att lära sig mer och utveckla sig som spelare.

Emil Eriksson var en av åtta stipendiater i Västergötland som fick ta emot det prestigefyllda stipendiet. Priset delades ut av Olles syster Mona Palmqvist tillsammans med Bordtennisförbundets Sverker Magnusson.

Det är ett stipendium från Olles fond som han fick ta emot i samband med Nordvästra Götalands Bordtennisförbunds pingisgala i Trollhättan.

Stipendiet består av en hedersplakett och en prissumma på 2 000 kronor. Pengar som Emil ska använda till att åka på ett större pingisevenemang som Swedish open för att lära sig mer och utveckla sig som spelare.

Emil Eriksson var en av åtta stipendiater i Västergötland som fick ta emot det prestigefyllda stipendiet. Priset delades ut av Olles syster Mona Palmqvist tillsammans med Bordtennisförbundets Sverker Magnusson.