25 apr 2016 15:27

25 apr 2016 15:27

Ny vd har utsetts

NOTERAT: Göta kanalbolaget

Roger Altsäter har utsetts till ny vd från 1 september av styrelsen för AB Göta kanalbolag.

– Det är en spännande utmaning att fortsätta resan som Göta kanalbolag gör med det stora renoveringsprojektet och samtidigt vara med och utveckla Göta kanal som besöksmål för framtiden, säger Roger Altsäter i ett pressmeddelande.

Roger Altsäter är 48 år och arbetar sen åtta år tillbaka som vd för ASM Foods i Mjölby. Enligt kanalbolaget är han en målinriktad och ambitiös ledare med en gedigen erfarenhet från flera olika branscher.

Nuvarande vd, Anders Donlau, är anställd i bolaget året ut och kommer från 1 september stå till Roger Altsäters förfogande framförallt under en överlämningsperiod men även för renoveringsprojektet Göta kanal 2.0.

– Det är en spännande utmaning att fortsätta resan som Göta kanalbolag gör med det stora renoveringsprojektet och samtidigt vara med och utveckla Göta kanal som besöksmål för framtiden, säger Roger Altsäter i ett pressmeddelande.

Roger Altsäter är 48 år och arbetar sen åtta år tillbaka som vd för ASM Foods i Mjölby. Enligt kanalbolaget är han en målinriktad och ambitiös ledare med en gedigen erfarenhet från flera olika branscher.

Nuvarande vd, Anders Donlau, är anställd i bolaget året ut och kommer från 1 september stå till Roger Altsäters förfogande framförallt under en överlämningsperiod men även för renoveringsprojektet Göta kanal 2.0.