26 apr 2016 16:34

26 apr 2016 16:34

Festlig finalkväll i Svanvik

SVANVIK: Gemenskapsfest

Under söndagen var det finalkväll för vårterminens söndagskvällar i Svanviks missionshus

Med ett stort antal medverkande av proffskaraktär blev det en verklig festkväll denna avslutning på vårens söndagskvällar i Svanvik . Det blev en kväll med sång, musik och tal i berättarform av fin klass, där bland andra Märta Svensson från Värnamo bjöd på finstämd evangeliskt sång och musikprogram, där hon även delade tankar om ett rikt och gott liv för alla. Märta Svensson, som är en av frikyrkans rikskända sångarevangelister, blev mycket uppskattad denna festkväll i Svanvik.

Intressant berättelse

Mats Löwing känd präst i Skaraborg, fanns med och bjöd på en livsberättelse med människor han mött på känt Löwing-manér, med mycket humor och en god berättarförmåga. Saxofonsolisten Leif Jonsson med sin krycksaxofon lockade till glada skratt och många sköna toner, tillsammans med pianisten Bengt Eriksson, denna fina festkväll där Bengt Kindbom var den sammanhållande länken och även bjöd till tårtkalas i serveringssalen.

Med ett stort antal medverkande av proffskaraktär blev det en verklig festkväll denna avslutning på vårens söndagskvällar i Svanvik . Det blev en kväll med sång, musik och tal i berättarform av fin klass, där bland andra Märta Svensson från Värnamo bjöd på finstämd evangeliskt sång och musikprogram, där hon även delade tankar om ett rikt och gott liv för alla. Märta Svensson, som är en av frikyrkans rikskända sångarevangelister, blev mycket uppskattad denna festkväll i Svanvik.

Intressant berättelse

Mats Löwing känd präst i Skaraborg, fanns med och bjöd på en livsberättelse med människor han mött på känt Löwing-manér, med mycket humor och en god berättarförmåga. Saxofonsolisten Leif Jonsson med sin krycksaxofon lockade till glada skratt och många sköna toner, tillsammans med pianisten Bengt Eriksson, denna fina festkväll där Bengt Kindbom var den sammanhållande länken och även bjöd till tårtkalas i serveringssalen.

  • Lennart Strömberg