26 maj 2016 13:55

26 maj 2016 13:55

Fin föreställning med duktiga elever

KULTURSKOLAN: Vårkonsert

Under våravslutningen med Kulturskolan bjöds det på teater och konsertprogram.

Efter en vårtermin fylld av aktivitet, var det så läge att presentera de olika resultaten av alla de framsteg som eleverna på Kulturskolan gjort. Det blev en kväll fylld av fina prestationer inom teater, sång, och musik inför en stor publik i Carl Johanskolans aula

Teatergruppen

Teatergruppen inledde kvällen med att visa sin filmade teaterfars, där många blivande skådespelare roade både sig själva och publiken på ett proffsigt sätt. Så följde sång och musik i mängd av konsertklass där alla eleverna visade prov på fina resultat.

Solopartier

Det fanns många soloartister under kvällen där alla hade toppkvalité. Bland andra bjöd Sofia på My Heart Will Go On, ett skönt pianostycke och Oskar bjöd på en häftig rock-låt, till publikens stora förtjusning.

When We Were Young sjöng Rut med ungdomlig inlevelse, denna toppenkväll i Kulturskolans regi.

Se fler bilder på sla.se

Efter en vårtermin fylld av aktivitet, var det så läge att presentera de olika resultaten av alla de framsteg som eleverna på Kulturskolan gjort. Det blev en kväll fylld av fina prestationer inom teater, sång, och musik inför en stor publik i Carl Johanskolans aula

Teatergruppen

Teatergruppen inledde kvällen med att visa sin filmade teaterfars, där många blivande skådespelare roade både sig själva och publiken på ett proffsigt sätt. Så följde sång och musik i mängd av konsertklass där alla eleverna visade prov på fina resultat.

Solopartier

Det fanns många soloartister under kvällen där alla hade toppkvalité. Bland andra bjöd Sofia på My Heart Will Go On, ett skönt pianostycke och Oskar bjöd på en häftig rock-låt, till publikens stora förtjusning.

When We Were Young sjöng Rut med ungdomlig inlevelse, denna toppenkväll i Kulturskolans regi.

Se fler bilder på sla.se

  • Lennart Strömberg